در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا بیمه عمر بر اساس آیین نامه بیمه مرکزی تدوین می‌شود و در همه شرکت ها یکسان هست
4 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

تمامی شرکت های بیمه مطابق آئین نامه 68 بیمه های عمر و سرمایه گذاری بیمه مرکزی موظف به رعایت سرایط عمومی بیمه نامه های عمر می باشند ولی با کسب مجوز از بیمه مرکزی اجازه به افزایش پوشش های جانبی و تعهدات بیمه های عمر را دارا می باشند و تمامی شرایط مربوطه بپوست بیمه نامه تحویل بیمه گذاران می گردد.