در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا بعد از گذشت یک ماه از صدور بیمه عمر شغل بیمه گذار با یک طبق کاهش ریسک قابل تصحیح می باشد?جدول و تغییرات و محاسبه ها چگونه می شود?بیمه ایران مد نظر است،متشکرم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

در شرایطی که در ابتدا و پرسش نامه اولیه پر می کنید،هر گاه تغییری بوجود آید که ریسک خطر شما بالاتر و یا پایین تر رود،قطعا این تغییر باید به شرکت بیمه اطلاع داده شود،زیرا تاثیر آن در میزان ریسک شما و اندوخته بیمه نامه تان بسیار موثر خواهد بود.

در هر صورت طبق قانون در صورتیکه شغل فردی عوض شود و ریسک خطر  آن تغییر یابد،بیمه شده و بیمه گذار موظف به اعلام آن به شرکت بیمه می باشند تا در بیمه نامه لحاظ شود.

بله،هر چه خطر و ریسک بیمه شده ای بالاتر رود،از میزان اندوخته آن بطور حتم کاهش خواهد یافت و یا حق بیمه اضافه در بر خواهد داشت و نیز بالعکس.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.