در بازنشستگی و مستمری توسط
اینجانب دارای ١٩ سال سابقه کار در مشاغل سخت و زیان اور میباشم . آیا بموجب ابلاغ آیین نامه توسط وزیر محترم کار اینجانب با داشتن ١٩سال سابقه کار در مشاغل سخت وزیان آور و دو سال سابقه خدمت سربازی که بحق بیمه آن را پرداخت نموده ام میتوانم از این قانون برای بازنشستگی استفاده نمایم .
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
در صورتی که فاقد حداقل ٢٠ سال متوالی سابقه پرداخت حق بیمه در مشاغل سخت و زیان آور باشید ولی سایر شرایط  احراز بازنشستگی عادی در قانون تامین اجتماعی را داشته باشید میتوانید با مراجعه به شعبه مربوطه و اخذ راهنمایی های لازم نسبت به ارائه درخواست بازنشستگی اقدام نمایید.