در بازنشستگی و مستمری توسط
شرایط برخورداری از مزایای بازنشستگی جانبازان و آزادگان شامل چه مواردی است؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای برخورداری از مزایای بازنشستگی جانبازان و آزادگان باید :

١- دارا بودن حداقل ٢٠ سال سابقه خدمت قابل قبول از لحاظ بازنشستگی یا بیمه پردازی
٢- دارای بودن حداقل شرط سنی (مردان حداقل ٥٠ سال و زنان حداقل ٤٥ سال سن)
٣- ارائه درخواست کتبی متقاضی جهت بهره مندی از مزایای بازنشستگی
١-٣- ارائه درخواست کتبی توسط شخص جانباز یا آزاده شاغل در کارگاه های غیردولتی و مشمولین قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی مصوب ١٣٧٣ و اصلاحات بعدی آن به شعب سازمان
٢-٣- اعلام درخواست بازنشستگی جانبازان یا آزادگان متقاضی شاغل در دستگاه های دولتی و یا وابسته به دولت به شعب سازمان
٤- ارائه مدارک موردنیاز به سازمان تامین اجتماعی از جمله:
١-٤- کارت و با تأیید درصد جانبازی و یا آزادگی افراد شاغل در کارگاه های فوق در بند (١-٣)
٢-٤- موافقت نامه شورای امور اداری استخدامی کشور با بازنشستگی متقاضیان شاغل در دستگاه-های دولتی و یا وابسته به دولت و نیز همچنین سنوات ارفاقی آنان.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی