در بازنشستگی و مستمری توسط
برادر اینجانب بعد از ٩٤ روز واریز حق بیمه تامین اجتماعی بصورت مستمر از بد روزگار مرحوم شد و با وجود داشتن همسر و رجوع به تامین اجتماعی جهت دریافت مزایا برای خانواده برادرم متاسفانه بیمه هیچ مبلغی و یا حقوقی برای مرحوم برادرم و خانواده و همسر وی قائل نشدند لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید تا بتوانم به همسر برادرم کمک کنم که الان در مضیقه به سر می برد و حق برادرم را زنده کنم؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام طبق اصلاحیه بند ٣ ماده ٨٠ قانون تامین اجتماعی برقراری مستمری منحصراً با ٩٤ روز سابقه پرداخت حق بیمه امکانپذیر نیست مگر اینکه علت فوت ، حادثه ناشی از کار و وقوع آن در حین انجام کار اتفاق افتاده باشد. بدیهی است این موضوع می بایست به تائید مراجع پیش بینی شده در قانون نیز رسیده باشد .

همه چیز درباره مستمری‌ بازماندگان در بیمه تامین اجتماعی

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی