در بازنشستگی و مستمری توسط
چرا پس از اینکه درماه های گذشته تاریخ حقوق ایجانب از پنجم ماه به بیستم ماه تغییر داده شده بود مجددا در آذر ماه به بیست و هفتم منتقل شد تکلیف بیست ودو روز مابهالتفاوت چه میشود.        اینجانب مستمری بگیر شعبه 29میباشم آقاق رییس شعبه فرمودند سازمان بودجه پرداخت حقوق ندارد اگر اینگونه است پس چرا از مردم سی سال حق بیمه دریافت میکنند تورا به خدا اگر انسانید واگر مسلمانی می فهمید جواب بنده وامثال بنده را بدهید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
مبلغ فوق جز مطالبات میباشد و در ظرداختهای بعد به دلیل این تغیر تاریخ اعمال میگردد