در قانون کار و قرارداد کار توسط
نمایش از نو توسط
سلام

فردی در یک شرکت به صورت پورسانتي و درصدي جهت جذب مشتری همکاری داشته حال شکایت کرده و مدعی در یافت سنوات و عیدی شده ، آیا ادعای وی قانونی است؟ طبق کدام ماده قانونی باید به وی سنوات و عیدی پرداخت شود ؟آیا حق بیمه هم به او تعلق می‌گیرد ؟

آیا این قراداد پورسانتی مشمول بیمه تامین اجتماعی می شود ؟
1 پاسخ
توسط
اشخاصی که تحت عناوین ویزیتور و با دریافت پورسانت در شرکت ها مشغول بکار هستند ، به استناد ماده ٢ از قانون كار مشمول مقررات قانون کار خواهند بود .
مگر آنكه قرارداد فيمابين كارفرما و شخص مورد نظر بر اساس قانون مدني و خارج از مقررات كار يعني عدم تبعيت حقوقي و اقتصادي منعقد شده باشد .
مبنای محاسبه سنوات پایان کار و عیدی و پاداش براساس معادل 90 روز کارکرد آنان خواهد بود. در صورتیکه برای مراجع حل اختلاف معادل میانگین کسب نشود حداقل های قانونی بایستی رعایت گردد.
کارفرما نیز موظف است در اجرای ماده 148 قانون وی را بیمه نماید.

این گونه افراد مشمول قانون کار هستند ایشان در ازای انجام کار ( معرفی هر مشتری به شرکت ) وجهی را از کارفرما دریافت نموده است .

ضمنا نحوه کار این گونه اشخاص،  کار مزدی است و از آیین نامه نظام کارمزدی تبعیت خواهد کرد.