در بیمه بیکاری توسط
با سلام من توی یه شرکت مشاور کار میکنم و ناظر مقیم یه پروژه عمرانی هستم میخواستم بدونم با تموم شدن پروژه از طرف پیمانکار و بالطبع عدم نیاز به مهندس ناظر و بیکار شدن من بیمه بیکاری به من تعلق میگیره؟ضمنا شرکت مشاور شباهتی به پیمانکار داره اما پیمانکار نیست.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه مبنای کاری شرکتهای مشاور پیمانکاری بود وتاریخ  شروع وپایان پیمان دارد لذ نمیتوان از بیمه بیکاری استفاده نمایید ...ایمانی