در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
یک روز بعد از بستن قرارداد بیمه عمر اگر فوت عادی رخ دهد چه میزان سرمایه فوت پرداخت میشود؟؟در صورت فوت براثر حادثه چطور؟
8 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود ،دوست عزیز در بیمه سامان یکساعت بعد از ثبت قرارداد ،فوت در اثر حادثه ۵میلیون تومان بصور ت رایگان و از زمان صدور بیمه نامه در اثر فوت حادثی تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان به ذینفع پرداخت میکنند،و در نظر داشته باشید تمام پوشش های بیمه عمر ضریبی از سرمایه فوت میباشد.
آینده را امروز بسازید،مشاور شما