در بیمه نیروهای مسلح توسط
با سلام و احترام
برادر بنده سرباز نیروی انتظامی د ر سال 1378 با حکم فوت در حین انجام وظیفه از دنیا رفت. با توجه به اینکه سرباز متوفی در پشت ماشین پی کاپ   نشسته بود طرح دعوی خصوصی با راننده مطرح شده که خانواده سرباز فوت شده رضایت دیه دادند.  لطفا بفرمایید که آیا به سرباز فوت شده فقط همین حکم از طرف نیروی انتظامی باید ابلاغ می شد و هیچ حق و حقوقی  اعم از غرامت بیمه عمر  و ... به خانواده نامبرده(پدر و مادر در قید حیات بودن و سرباز فوت شده مجرد بود) تعلق نمی گیرد؟ ممنون از  زمانی که در اختیار بنده قرار داده اید.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه پرسنل نظامی اعم از کادر و وظیفه در حین خدمت فوت نمایند بعنوان شهید تلقی میشوند وشما بایستی پیگیری نمایید وچنانچه موفق نشدید به دیوان عدالت اداری مراجعه کنید واقامه دعوی نمایید