در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
تشکیل بیمه عمر چقدر طول میکشه
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

روال صدور بيمه عمر پي از تكميل فرم و مدارك در حالت عادي روال بين ٧ تا ١٥ روز كاري دارد تا سند ان اماده شود، اگر هم مسائل پزشكي در ميان باشد يك بازه ٢٠ روزه براي تاييدهاي پزشكي و همچنين يك هفته هم براي جواب ازمايش ها (در صورت درخواست بيمه) به طول مي انجامد.

نكته:

از زماني كه بيمه نامه صادر مي شود فرد تحت پوشش هست ولي از لحاظ سود روز شمار بيمه نامه، از تاريخ واريز وجه به حساب بيمه ملاك محاسبه سود مي باشد.