در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر مریض در زندگی نباتی باشد و تمام مدارک پزشک قانونی و حکم قاضی به بیمه تحویل داده شود و بیمه مکلف به پرداخت دیه باشد در صورت فوت مریض قبل از پرداخت دیه و بعد از پرداخت دیه ایا شرکت بیمه میتواند از پرداخت دیه سر باز بزند یا دیه پرداخت شده را تلب کند
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت فوت فرد بیمه دیه را باید به وراث پرداخت نماید و مشمول مالیات میگردد لذا اخذ دیه پرداختی از سوی بیمه مربوزه وجاهت قانونی دارد اما بعد از ارایه انحصار وراثت میتوانید مبلغ دیه را از بیمه مطالبه نمایید