در خرید بیمه سربازی توسط
من به مدت یک سال و نیم در کارگاهی مشغول به کار هستم و تا کنون بیمه نبوده ام و حد اکثر شش ماه دیگر اعزام میشوم به خدمت سربازی . برای اینکه مدت دوران خدمتم جزو سابقه ام احتساب بشود چه مدت باید قبل خدمتم برایم بیمه رد  بشود ؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
برای شما فرقی ندارد

بعد از اینکه دو سال سابقه بیمه داشته باشین می تونین اقدام به خرید سابقه سربازی بکنین

محاسبه سربازی بدون هزینه برای اتمام سربازی قبل از مرداد 85 هستش