در بیمه بیکاری توسط (330 امتیاز)
باسلام
ایا بعد از سر کردن هیات تشخیص و شورای حل اختلاف بعد که کارم به بیمه رسید با کلی تبصره و بند روبرو میشم که بگویند طبق فلان بند و تبصره شما مشمول بیمه بیکاری نمیشید ؟
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

البته رای هیات تشخیص و شورای حل اختلاف اولین گام های برقراری مقرری بیکاری هستش که در کمیته مشترک اداره کار و تامین اجتماعی بررسی میشه و در این مرحله هستش که به بخشنامه ها و دستورالعمل ها پرداخته می شه

و در جواب سوال شما باید گفت بله امکان عدم شمول دریافت بیمه بیکاری در اصل بعد از هیات تشخیص و حل اختلاف بررسی میشه و وجود داره