در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام . من یک سال و نیم هست که در یک شرکت خصوصی به عنوان مهندس معمار مشغول به کار هستم! در لیست بیمه شرکت عنوان شغلی من را کمک طراح ثبت کرده اند. از شما سوال دارم که آیا این عنوان که با واقعیت کاری من سازگار نیست ، بعداً در نحوه بازنشسته شدن و یا ارائه این بیمه برای لغو تعهد خدمت به دانشگاه دولتی( لغو تعهد خدمت کارشناسی ارشد مهندسی معماری ) مشکل ساز خواهد بود؟ ممنون میشم که به من کمک کنید .
1 پاسخ
توسط
سلام.
از نظر سازمان تامین اجتماعی؛ شغل شما همان است که کارفرما در لیست درج می نماید.
مگر آنکه طبق احکام(استخدامی) یا فیش های حقوقی یا قرارداد کار منعقده فی مابین شما و کارفرما؛ شغل دیگری درج شده باشد.
البته نظر بازرسان کارگاهی سازمان نیز در خصوص کارگاههای کمتر از 50 نفر موثر می باشد.