در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام میخواستم بدونم اگر در دریف پیمانی که برای قرارداد گرفتیم بیشتر از مبلغ 16.67 قرارداد بیمه رد کنیم یعنی 16.67 قرارداد 50.000.000 بود من 80.000.000 رد کردم الان که میخوام مفاصا بگیرم تکلیف مازاد پرداختی من چی میشه ؟ همونطور که اگه کمتر باشه باید مابه التفاوت رو پرداخت کنیم تا مفاصا بدن الان که بیشتره تکلیف ما چیه میشه برای ردیف دیگه ای استفاده کرد ؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
سلام با توجه به اینکه  مبلغ پردختی شما بیشتر از ردیف پیمان بوده متاسفانه سازمان تامین اجتمایی مبنایی محاسبه را مبلغ بیشتر را در نظر میگیرد ومبلغ ۸۰ میلیون مورد محاسبه قرار خواهد گرفت