در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

دوستان کسی تو سایت سوابق بیمه بطور موفقیت آمیز ثبت نام داشته و اینکه شماره سریال جدید شناسنامه رو باید وارد کنیم و یا شماره سریال قدیمی رو ؟

2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بله در صورت تکمیلی مراحل ثبت نام و دریافت پیامک تایید می توانید سوابق خود را مشاهده نمایید

شماره سریالی که تامین اجتماعی اعلام کردید ملاک می باشد. در صورتیکه اطلاعات شناسنامه قبلی را به تامین اجتماعی ارائه کرده اید، اطلاعات شناسنامه قبلی را وارد کنید. در صورتیکه اطلاعات شناسنامه المثنی را معرفی کرده اید، اطلاعات شناسنامه المثنی را وارد کنید.
حتما قبل از ثبت نام راهنمای ثبت نام رو در سایت بیدبرگ با دقت مطالعه کنید

مشاهده سوابق بیمه