در سوابق بیمه توسط
باسلام باتوجه به اینکه شناسنامه بنده المثنی میباشد شماره سریال آن دارای حروف وعدد نمی باشد درحالی که درسامانه جدید سوابق مورد قبول نیست وپیغام خطا میدهد وادامه عملیات امکان پذیر نمیباشد.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر تاکنون با شناسنامه المثنی در سعب تامین اجتماعی ثبت نام نکرده اید میتوانید با رونوشت شناسنامه قدیمی اقدام به انجام ثبت نام نماییدضمن اینکه شناسناه المثنی نیز سریال داشته و بصورت پرفراژمشخص شده در روی شناسنامه میباشد