در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
دانلود رایگان نمونه سوالات آزمون نمایندگی بیمه رو می خواستم
2 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

باسلام برای شرکت در آزمون بیمه مرکزی منابع را از پژوهشکده بیمه تهیه کنید در واقع اصول و کلیات بیمه و انواع بیمه های موجود مورد آزمون است. از کتاب های پرسش و پاسخ آیت کریمی هم میتوانی استفاده کنی

موفق باشید

ارسالی از طرف محمد امین عسگری

همچنین در زمینه نمونه سوالات می تونید به فایل های زیر مراجعه نمایید

برای مشاهده همه نمونه سوالات و نمونه سوالات امسال بیمه مرکزی می تونید به لینک زیر مراجعه نمایید.

پاسخ های ارایه شده مورد تایید نمی باشد و صرف به اشتراک گذاری نمونه سوالات می باشد

دانلود پاسخنامه نمونه سوالات بیمه مرکزی