در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

جناب می خواستم بدونم من قصد دارم در شرکت بیمه استخدام شوم و به من گفتن برای اموزش مبلغ 400000 برداخت کنید و بعد از اون ما شما رو استخدام رسمی می کنیم ایا کلاهبرداری نیست؟

ممنون میشم زود جواب سوالم رو بدید.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که در این مورد هر شرکتی استراتژی خودش رو داره و معمولا برای آموزش کلاس هایی باید برگزار شود.

اینکه از متقاضیان کار برای استخدام وجه یا وجوهی بابت آموزشها دریافت بشه یا نه،قانون خاصی نداره.

ولی معمولا بابت برگزاری این کلاسها قطعا هزینه ای دریافت خواهد شد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید .

با تجدید احترام