در بیمه درمان تکمیلی توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم

معایب کارت سلامت چیست

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام کارت سلامت همان کارت تخفیف در حوزه سلامت و درمان می باشد که مانند هر خدمتی  مزایا و معایبی دارد

برای مثال برای استفاده از خدمات تخفیفی باید فقط از مراکزی  استفاده نمایید که با کارت شما قرارداد داشته باشد

یا در برخی مواقع برخی از این کارت ها در زمان انعقاد قرارداد با مرکز درمانی برای دریافت مزیت بیشتر و دریافت تخفیف بیشتر از محصولات و خدمات ضعیف تر برای مشتری استفاده شود.

و ....

برای خرید این نوع کارت ها بهتر است از شرکت هایی که سابقه فعالیت بیشتر و گستردگی مراکز تحت پوشش بیشتری دارند استفاده نمایید.