در بیمه درمان تکمیلی توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم

مزایای کارت سلامت چیست

1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام کارت سلامت همان کارت تخفیف در حوزه سلامت و درمان می باشد که مانند هر خدمتی  مزایا و معایبی دارد

برای مثال برای استفاده از خدمات تخفیفی باید فقط از مراکزی  استفاده نمایید که با کارت شما قرارداد داشته باشد

از مزایای این کارت ها می توان به استفاده برای خدمات زیبایی و همچنین دندانپزشکی که شرکت های بیمه پوشش نمی دهند اشاره کرد