در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

 درصورت تغييراتي ك درسررسيد بيمه نامه عمردرموارد گوناگون مثل پوششها يا ذينفعان انجام ميشود آيا نظام كلي بيمه نامه بهم نميريزد..چون من شنيدم اگرمثلا در سال هفتم تغييراتي ايجادكنيم ماننداينست كه تازه قراردادرامنعقدكرديم وبطوركلي بضرربيمه شده است ...آيااين درست است توضيح دهيد لطفا ..

1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام تمامي تغييرات در بيمه نامه ها كه با الحاقيه اعمال مي شود هيچ گونهتاثيري بر سوابق شما ندارد.

در بيمه نامه هاي عمر قانون عطف به ماسبق نمي شود، بدين معنا كه چه فانون عوض شود و چه شما درخواست تغيير در مفاد بيمه نامه بدهيد، بر سالهاي گذشته تاثيري ندارد.

براي مثال:

در ١/٦/٩٥ قانون تغيبر كرد، سود تضميني بيمه مركزي كاهش پيدا كرد. ولي در بيمه نامه هاي قبل از تاريخ مذكور هيچ تغييري اعمال نشد.