در بیمه نیروهای مسلح توسط
سلام

دفاتر خدمات الکترونیک سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح (ساتا) در تهران کجاست ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
تلفن شهر آدرس
تهران تهران.
۰۲۱۵۶۳۴۴۵۰۸ اسلام شهر اسلامشهر، سر نوری، مجتمع بازار بزرگ اسلامشهر، طبقه چهارم، واحد ۳۵
۰۲۱۴۴۲۲۲۴۹۰ تهران تهران، فلکه دوم صادقیه، تقاطع بلوار اشرفی اصفهانی و مرزداران، جنب کارواش مرزداران، پلاک ۲۱۹
۰۲۱۷۷۱۰۰۶۴۶ تهران تهران، بزرگراه شهید بابایی، شهرک شهید بهشتی، سروستان دوم، مسجد جامع پیامبر اعظم(ص
۰۲۱۳۳۶۰۰۱۸۸ تهران تهران، سه راه افسریه، ابتدای آزادگان، شهرک شهید بروجردی، بلوک ۴۳، جنب نانوایی
۰۲۱۸۱۲۶۴۳۴۴ تهران تهران، خیابان ملاصدرا، جنب خیابان شیخ بهایی
۰۲۱۷۷۶۰۳۰۷۶ تهران تهران، خیابان شریعتی، روبروی خیابان بهار شیراز، جنب سینما مولن روژ، خیابان کاج
۰۲۱۴۴۵۱۱۵۵۴ تهران تهران، تهرانسر، بلوار گلها، نبش خیابان سوم، پلاک ۳۵۶
۰۲۱۷۷۸۶۵۹۸۵ تهران تهران، فلکه دوم تهرانپارس، نبش خیابان ۱۷۰ غربی، جنب مجتمع تجاری نگین شرق، پلاک ۱۲۶، طبقه همکف
۰۲۱۷۷۳۱۶۸۰۸ تهران تهران، حکیمیه، کوی دانشگاه امام حسین(ع)، مسجد صاحب الزمان(عج)، روبروی مقبره الشهداء
۰۲۱۶۶۰۵۹۰۴۵ تهران تهران، خیابان آزادی، نرسیده به میدان آزادی، جنب ایران فیلم، خیابان شهیدمیرقاسمی، پلاک ۴۰
۰۲۱۷۶۳۱۴۷۶۲ دماوند دماوند، گیلاوند، بلوار آیت ا… خامنه ای، بعد از پمپ بنزین، طبقه فوقانی بانک ملی شعبه گیلاوند
۰۲۱۸۸۳۶۹۱۸۸ تهران سعادت آباد – بلوار دریا(حدفاصل پاک نژاد و مطهری)-جنب داروخانه پارسین-پلاک۱۶۶-طبقه همکف
۰۲۱۸۸۴۷۵۵۸۵ تهران تهران، سهروردی شمالی، پایین تر از شهید بهشتی، پلاک ۴۵۵، برج اداری زیبا، طبقه دوم غربی
۰۲۱۶۶۶۹۷۶۳۸ تهران تهران، خیابان ۲۰ متری شمشیری، روبروی مسجد امام جعفرصادق(ع)، پلاک۱۵۶ ، واحد یک
۰۲۱۳۳۳۰۹۱۲۴ تهران تهران، خیابان پیروزی، چهارصد دستگاه، نبش خیابان فارابی، زیر همکف بانک رفاه کارگران، پلاک ۱۸
۰۲۱۵۵۹۷۵۲۲۶ ری شهرری، میدان شهرری، ابتدای خ ۲۴ متری، خیابان پیلغوش، کوچه طرق رودی، پلاک ۵۲، طبقه دوم، روبروی فروشگاه توحید
۰۲۱۴۴۶۹۲۵۴۵ تهران تهران، میدان آزادی، شهرک شهید فکوری، درب جنوبی
۰۲۱۶۵۲۲۶۵۱۱ شهریار شهریار، میدان معلم، کوچه چراغی، پلاک ۲۰
۰۲۱۶۶۴۲۸۱۷۵ تهران تهران، خیابان دکتر فاطمی غربی، روبروی جمالزاده، جنب کانون بازنشستگان ارتش، ساختمان کیمیا، طبقه زیر همکف
۰۲۱۲۲۴۶۷۳۳۹ تهران تهران، اقدسیه، بزرگراه ارتش، بلوار قائم، (بالاتر از کلانتری)، میدان قائم، مجتمع ابریشم، طبقه همکف، واحد یک
۰۲۱۳۳۶۴۸۳۵۰ تهران تهران، بزرگراه بسیج، انتهای ۲۰ متری افسریه، شهرک قصر فیروزه ۲، روبروی فروشگاه اتکا
۰۲۱۰۰۰۰۰۰۰۰ تهران تهران
۰۲۱۶۶۴۹۹۴۵۳ تهران تهران، میدان حر، خیابان امام خمینی(ره) غربی، نرسیده به چهار راه کمالی، بازارچه الغدیر
۰۲۱۲۲۹۳۳۶۱۵ تهران تهران، میدان نوبنیاد، بزرگراه شهید بابایی، شهرک شهید رجایی، فروشگاه اتکا
۰۲۱۴۴۷۶۴۵۵۲ تهران تهران، بزرگراه همت غرب، شهرک گلستان، بلوار هاشم زاده، خیابان ۱۸ متری قائم، خیابان قائم ۷، پلاک ۴۳، واحد همکف
۰۲۱۳۶۲۸۱۵۸۴ ورامین ورامین، خیابان شهید باهنر، بین پل کارخانه قند و میدان راه آهن، جنب درمانگاه مرکزی، روبروی سیلو، طبقه همکف
۰۲۱۶۶۹۶۸۷۶۹ تهران تهران، خیابان انقلاب، ابتدای وصال شیرازی، ساختمان ۱۷، طبقه دوم، واحد یک شمالی
تهران پارس تامین
۰۲۱۳۶۰۱۶۴۰۴ پاکدشت پاکدشت، بلوار امام رضا(ع)، روبروی دانشگاه ابوریحان، مجتمع پارسیان، طبقه اول، پلاک ۱۴
۰۲۱۷۷۶۹۸۲۰۱ تهران تهران، بلوار گلبرگ غربی، نرسیده به چهار راه کرمان، پلاک ۳۲۴، ساختمان سبز، طبقه اول، واحد ۲

دفاتر تامین اجتماعی نیروهای مسلح – ساتا – در استان تهران