در بیمه نیروهای مسلح توسط
سلام و خسته نباشید

لیست دفاتر بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح را می خواستم

با تشکر
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام

دفاتر خدمات الکترونیکی در استان تهران – سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح

  • اسلامشهر، سر نوری، مجتمع بازار بزرگ اسلامشهر، طبقه چهارم، واحد ۳۵ ۰۲۱۵۶۳۴۴۵۰۸
  • تهران، فلکه دوم صادقیه، تقاطع بلوار اشرفی اصفهانی و مرزداران، جنب کارواش مرزداران، پلاک ۲۱۹ ۰۲۱۴۴۲۲۲۴۹۰
  • تهران، بزرگراه شهید بابایی، شهرک شهید بهشتی، سروستان دوم، مسجد جامع پیامبر اعظم(ص ۰۲۱۷۷۱۰۰۶۴۶
  • تهران، سه راه افسریه، ابتدای آزادگان، شهرک شهید بروجردی، بلوک ۴۳، جنب نانوایی ۰۲۱۳۳۶۰۰۱۸۸
  • تهران، خیابان ملاصدرا، جنب خیابان شیخ بهایی ۰۲۱۸۱۲۶۴۳۴۴
  • تهران، خیابان شریعتی، روبروی خیابان بهار شیراز، جنب سینما مولن روژ، خیابان کاج ۰۲۱۷۷۶۰۳۰۷۶
  • تهران، تهرانسر، بلوار گلها، نبش خیابان سوم، پلاک ۳۵۶ ۰۲۱۴۴۵۱۱۵۵۴
  • تهران، فلکه دوم تهرانپارس، نبش خیابان ۱۷۰ غربی، جنب مجتمع تجاری نگین شرق، پلاک ۱۲۶، طبقه همکف ۰۲۱۷۷۸۶۵۹۸۵
  • تهران، حکیمیه، کوی دانشگاه امام حسین(ع)، مسجد صاحب الزمان(عج)، روبروی مقبره الشهداء ۰۲۱۷۷۳۱۶۸۰۸
  • تهران، خیابان آزادی، نرسیده به میدان آزادی، جنب ایران فیلم، خیابان شهیدمیرقاسمی، پلاک ۴۰ ۰۲۱۶۶۰۵۹۰۴۵
  • دماوند، گیلاوند، بلوار آیت ا… خامنه ای، بعد از پمپ بنزین، طبقه فوقانی بانک ملی شعبه گیلاوند ۰۲۱۷۶۳۱۴۷۶۲
  • سعادت آباد – بلوار دریا(حدفاصل پاک نژاد و مطهری)-جنب داروخانه پارسین-پلاک۱۶۶-طبقه همکف ۰۲۱۸۸۳۶۹۱۸۸
  • تهران، سهروردی شمالی، پایین تر از شهید بهشتی، پلاک ۴۵۵، برج اداری زیبا، طبقه دوم غربی ۰۲۱۸۸۴۷۵۵۸۵
  • تهران، خیابان ۲۰ متری شمشیری، روبروی مسجد امام جعفرصادق(ع)، پلاک۱۵۶ ، واحد یک ۰۲۱۶۶۶۹۷۶۳۸
  • تهران، خیابان پیروزی، چهارصد دستگاه، نبش خیابان فارابی، زیر همکف بانک رفاه کارگران، پلاک ۱۸ ۰۲۱۳۳۳۰۹۱۲۴
  • شهرری، میدان شهرری، ابتدای خ ۲۴ متری، خیابان پیلغوش، کوچه طرق رودی، پلاک ۵۲، طبقه دوم، روبروی فروشگاه توحید ۰۲۱۵۵۹۷۵۲۲۶
  • تهران، میدان آزادی، شهرک شهید فکوری، درب جنوبی ۰۲۱۴۴۶۹۲۵۴۵
  • شهریار، میدان معلم، کوچه چراغی، پلاک ۲۰ ۰۲۱۶۵۲۲۶۵۱۱
  • تهران، خیابان دکتر فاطمی غربی، روبروی جمالزاده، جنب کانون بازنشستگان ارتش، ساختمان کیمیا، طبقه زیر همکف ۰۲۱۶۶۴۲۸۱۷۵
  • تهران، اقدسیه، بزرگراه ارتش، بلوار قائم، (بالاتر از کلانتری)، میدان قائم، مجتمع ابریشم، طبقه همکف، واحد یک ۰۲۱۲۲۴۶۷۳۳۹
  • تهران، بزرگراه بسیج، انتهای ۲۰ متری افسریه، شهرک قصر فیروزه ۲، روبروی فروشگاه اتکا ۰۲۱۳۳۶۴۸۳۵۰
  • تهران ۰۲۱۰۰۰۰۰۰۰۰
  • تهران، میدان حر، خیابان امام خمینی(ره) غربی، نرسیده به چهار راه کمالی، بازارچه الغدیر ۰۲۱۶۶۴۹۹۴۵۳
  • تهران، میدان نوبنیاد، بزرگراه شهید بابایی، شهرک شهید رجایی، فروشگاه اتکا ۰۲۱۲۲۹۳۳۶۱۵
  • تهران، بزرگراه همت غرب، شهرک گلستان، بلوار هاشم زاده، خیابان ۱۸ متری قائم، خیابان قائم ۷، پلاک ۴۳، واحد همکف ۰۲۱۴۴۷۶۴۵۵۲
  • ورامین، خیابان شهید باهنر، بین پل کارخانه قند و میدان راه آهن، جنب درمانگاه مرکزی، روبروی سیلو، طبقه همکف ۰۲۱۳۶۲۸۱۵۸۴
  • تهران، خیابان انقلاب، ابتدای وصال شیرازی، ساختمان ۱۷، طبقه دوم، واحد یک شمالی ۰۲۱۶۶۹۶۸۷۶۹
  • پارس تامین
  • پاکدشت، بلوار امام رضا(ع)، روبروی دانشگاه ابوریحان، مجتمع پارسیان، طبقه اول، پلاک ۱۴ ۰۲۱۳۶۰۱۶۴۰۴
  • تهران، بلوار گلبرگ غربی، نرسیده به چهار راه کرمان، پلاک ۳۲۴، ساختمان سبز، طبقه اول، واحد ۲ ۰۲۱۷۷۶۹۸۲۰۱

همچنین برای دریافت مشاوره تلفنی از متخصص می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

دریافت مشاوره از متخصص