در بازنشستگی و مستمری توسط
بنده متولد1359هستم و 15سال بیمه دارم راننده اتوبوسم..چندسال دیگه بایدبیمه بریزم.داودخواجه ازمینودشت
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که به صورت خویش فرما (بیمه رانندگان ) بیمه پردازی می نمایید باید حداقل 60 سال سن و 20 سال سابقه یا 50 سال سن و 30 سال سابقه بیمه داشته باشید.

در صورتی که مشمول قانون کار باشید (یعنی دارای کارفرما باشید ) می توانید برای مشمول شدن در مشاغل سخت درخواست داده و با 20 سال سابقه متوالی بازنشست شوید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

شرایط مشاغل سخت