در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
کارفرما در اقدامی سودجویانه بیمه ماه آخر راکه منجر به دریافت بیمه بیکاری (۱۲ماه سابقه) میشود راپرداخت نمینماید. حال قصد شکایت دارم که تا پایان مدت یک ماه جهت برقراری بیمه بیکاری 6 روز کاری باقیمانده میخواستم بپرسم آیا امکان گرفتن حقوق قانونی و بیمه ای در این زمان میسر میباشد .(در حال حاضر در شرکت کار نمیکنم و مضافا حقوق ماه آخر را دریافت ننموده ام). لطفا راهنمایی نماییید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.با طرح شکایت و احراز کارکرد همان یکماه ،کارفرما مکلف خواهد بود بیمه آن یکماه را واریز نماید.ضمن آنکه سابقه 6ماه نیز برای دریافت بیمه بیکاری کافی میباشد.