در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام سال ۹۴پایه حقوق کمک نقشه بردار چقدر بوده؟ کارفرما برای ۶ماه کاره من ۳ماه بیمه باپایه حقوق ۸۶۰تومان رد کرده،این پایه حقوق درسته وبه نفع من یانه؟ بخاطر اون ۳ماه چطور می تونم پیگیری کنم؟ لطفا جواب را ایمیل کنید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.میزان پایه حقوق هر کارگر،( به شرط آنکه از حداقل مصوب شورای عالی کار در هرسال کمتر نباشد)،بسته به توافق طرفین دارد.