دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط
در بخشنامه دستمزد مبلغ حق مسکن 95 تعیین نشده. در صورت تصویب 40000 تومان می شود در غیر اینصورت همانند سال قبل 20000 تومان می باشد. بن و حق مسکن هر دو مشمول کسر حق بیمه می باشند.

مزایای مشمول کسر حق بیمه

 براساس بند (5) ماده دو قانون تأمین اجتماعی هر گونه وجوه و مزایای نقدی یا غیر نقدی مستمر که در مقابل کار به بیمه شده داده می شود مشمول کسر حق بیمه بوده و کارفرمایان مربوطه مکلف اند با رعایت مواد 30 و 39 قانون تأمین اجتماعی و آیین نامه اجرایی مربوطه از کلیه حقوق و مزایای دریافتی کارکنان شاغل از جمله مزایای رفاهی، حق مسکن و ... حق بیمه کسر و نسبت به ارسال لیست و پرداخت حق بیمه متعلقه آن اقدام نمایند.