در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (110 امتیاز)
سلام
ممنونم از سایت خوبتون
اینجانب عضو هیت مدیره یک شرکت خصوصی سهامی خاص هستم (ولی مدیر عامل نیستم) در ضمن سهامدار نیز هستم،
همچنین در این شرکت مسولیت دیگری دارم  که مسئول آزمایشگاه شرکت هستم ، و حقوق دریافت میکنم.
درلیست بیمه من با سمت مسئول آزمایشگاه (کارگر) حق بیمه پرداخت شده ،
آیا بنده مشمول قانون کار هستم ؟ به من مرخصی بارداری و بیمه بیکاری و غرامت ایام بیماری تعلق میگیرد .
یا اینکه بیمه  خویش فرمایی یا کارفرمایی ببندم و حق بیمه را پرداخت نمایم .
باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر شما بعنوان کارگر درآن شرکت مشغول بکار باشید شما میتوانید از همه ی حمایتها استفاده کنید به شرط آنکه رابطه مزد بگیری بین شما باشد واگرچنین باشد مشمول قانون کار میشوید ونباید خود را بیمه خویش فرما یا اختیاری کنید چونکه اگر این نوع قرارداد را ببندید از مزایای فوق نمیتوانید استفاده کنید