در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
آيا كسيكه بيمه تامين اجتماعي شركتي است مشمول بيمه مسوليت ديگري مي شود
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و احترام

دوست عزیز، بیمه تامین اجتماعی، از دسته بیمه های مسئولیت نبوده و تنها سازمان بیمه گر دولتی برای خدمات بازنشستگی و نیز خدمات پزشکی است. که به موجب قانون کار، برای تمام کارگاه ها و واحد های صنفی اجباری می باشد.

بیمه تامین اجتماعی در برابر حوادث رخ داده شده در محدوده کارگاه و در حین فعالیت کارگران و کارمندان تعهدی ندارد و پرداخت هر گونه دیه، اُرش ، و جبران هزینه های پزشکی مازاد بر دفترچه درمانی به عهده کارفرما ست.

  بیمه نامه های مسئولیت توسط شرکت های بیمه بازرگانی ارائه میشوند و برای جبران موارد ذکر شده هستند. بنابراین کارگاهی که بیمه تامین اجتماعی دارد، برای اطمینان خاطر میتواند بیمه مسئولیت کارفرما خریداری نماید.

موفق باشید