در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام یک بند از انگشت اشاره و دو بند از انگشت وسطی و سرانگشت سومی قطع شده میشه راهنمایی کنید دیه چقدر میشه بیمه حوادث معلم و  تامین اجتماعی بوده
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

برای تعیسن میزاد دیه و یا ارش،می تونین به پزشکی قانونی مراجعه کرده و پس از تشکیل پرونده نسبت به تعیین آن اقدامات لازم انجام می شود.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.