در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام وخسته نباشید من سر کار تو شرکت  انگشتم لای دستگاه گیرکرد و یه بند انگشت وسطیم تمام گوشت پشت ناخونم رفته ولی انگشتم قطع نشده  الان این موضوع شامل چقد غرامت میشه
راهنماییم کنید باتشکر
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
باسلام.درصورت قرارداد با کرفرما ویااثبات اینکه درآن محل باعنوان کارگر یاتکنیسین مشغول بکار بوده ای .پرداخت دیه به عهد کارفرما بوده درصورتیکه افراد مشغول در کارگاه توسط کرفرما به شده باشند تامین خسارت وپرداخت دیه بعهد شرکت بیمه طرف قرارداد میباشد..
تعین مقدار دیه پس مراجعه به پزشکی قانونی مشخص میشود ودادگاه باتوجه به نظریه نهایی پزشکی قانونی نسب به صدور حکم اقدام میکند
باسپاس