در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
معتبرترین بیمه عمر و سرمایه گذاری از نظر بانک مرکزی چیست؟
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
دوست عزیز سلام
شما باید دنبال بهترین طرح بیمه عمر متناسب با شرایط خودتون از یک شرکت بیمه گر معتبر و درجه یک بگردید.
ابتدا شرایط خودتون رو بررسی کنید و ببینید چه نوع بیمه عمر و چه نوع خدماتی مورد نیاز شماست، سپس بایک مشاوره خبره و آگاه شرایط خودتون را در میان بگذارید.
پیشنهادهای مشاور و انتخاب شما این فرایند را تکمیل خواهد کرد.
یک مثال
من دنبال بهترین اتومبیل هستم
اما با توجه به شرایط مالی خودم باید تصمیم بگیرم که تا چه سقف می توانم هزینه کنم
پس من باید دنبال بهترین اتومبیل با توجه به شرایط مالی خودم بگردم
حالا در این مرحله باید یک اتومبیل را انتخاب کنم که خدمات بعد فروش و گارانتی های لازم را داشته باشد.