در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام ، پدرم در گذشته در شرکتی پیمانکاری کار میکرده به مدت دوسال ، به علت عدم اطلاع پیگیر بیمه اش نشده ، برای جمع آوری سوابق بیمه اداره تامین اجتماعی در صورت تایید کتبی کارفرما فرم جمع آوری ادعای سابقه را به ما تحویل میدهد و کارفرما اعلام کرده که نامه کتبی تاییدیه که ایشان دو سال کار میکرده را نمیدهد ، آیا میتوان از کارفرما شکایت کرد ، به کدام مرجع ؟ سپاسگذار
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت داشتن مدارک و مستندات در جهت اثبات ادعا و کار در کارگاه مورد اشاره میتوانید از طریق اداره کار نسبت به اعمال ماده 148 قانون کار احقاق خواسته نمایید