در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با عرض سلام و خسته نباشید.
(من شرایط خودم رو در اینجا مینویسم تا بتونید با توجه به اونها پاسخ بهتری به من ارائه بدهید: (سن 32)...من از نظر بیمه درمانی، تحت پوشش بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح هستم (بواسطه پدرم)...عضو بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد هستم (حدود 5 سال میشه)...بیمه تامین اجتماعی رو بصورت 12 درصد (حرف و مشاغل آزاد) هم عضو هستم (حدود 3 سال میشه)...).
تصمیم گرفتم که بیمه تامین اجتماعی رو کنسل کنم، چون در حال حاضر توان پرداخت اون رو ندارم و دیگه اینکه در حال حاضر این نوع بیمه (12 درصد) هیچ منفعتی برای من نداره و تا 30 یا 35 سال آینده هنوز خیلی زمان مونده !!! و مضاف بر اینکه اگر هم زمانی بخواهم این بیمه رو کنسل کنم، هیچ مبلغی به من مرجوع نمیشه (فقط سوابق من در اونجا محفوظ میمونه)!
با توجه به این شرایط شما چه توصیه ای به من دارید ؟ و اینکه اگر جایی از صحبت هایم اشتباه است ممنون میشم که تصحیحش کنید.

سپاسگذارم.
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
باسلام

با توجه به بخش نامه جديد پاسارگاد مي توانيد حق بيمه خود را افزايش دهيد.

لذا پيشنهاد مي كنم معادل همان عدد تامين اجتماعي را در بيمه عمرتان افزايش دهيد، و اگر بيشتر از سقف مجاز افزايش حق بيمه بود، مازاد ان را بيمه نامه جديد تهيه كنيد كه از پوشش هاي جديدي كه اضافه شده نيز استفاده كنيد.