در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام امروز كه اين سوال رو مطرح ميكنم 24  سال سابقا  با پرداخت 2 سال هزينه 26 سال سابقه دارم در 10 سال اول اشتغال راننده سنگين بودم و اين به تائيد نمايندگان كار و اموراجتماعي رسيده و در پرونده ام ثبت و موجود ميباشد و هزينه پرداخت 10 سال كارسخت 5 سال بيشتر محاسبه شده رو بايد كارفرما من ( سازمان تعاوني روستايي كه در آن موقع در آن مشغول بكاربودم) بپردازد . در ادامه با رسيدن به پرداخت 30 سال حق بيمه و احتساب 5 سال اضافه 35 روز محاسبه ميگردد و ميتوانم 35 روز حقوق دريافت كنم.. متشكر از پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بله در صورت وجود سابقه با احتساب مشاغل سخت و زیان آور تا حداکثر 35 روز حقوق به بازنشسته محاسبه و قابل پرداخت میباشد