در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام
من در یک شرکت خصوصی (سهامی خاص) 6 سال مدیرعامل(غیر سهامدار) بودم ولی بدون پرداخت حق بیمه، حالا سوالم اینه :که الان میتونم برم اداره کار و از دست شرکتی که خودم مدیر عاملش بودم واسه حق بیمه شکایت کنم ؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
خیر امکان بررسی و رسیدگی بدلیل مدیر عامل بودن وجود ندارد مگر اعلام گردد بجز مدیرعاملی شغل دیگری هم در شرکت داشته اید