در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام
من در مغازه ای مشغول بکار بودم تا اخراج شدم و رفتم اداره کار شکایت کردم
از طرف مغازه نبودم ولی خودم بصورت اختیاری بیمه کردم
ایا بابت شکایت بیمه از کارفرما حقی بمن تعلق میگیرد؟
قرارداد هم ندارم
ایا ازین که خودم را بیمه کردم مشکلی برایم پیش میاد که حقی بمن تعلق نگیره؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بستگی دارد در شکایت تان چه چیزی مطرح کرده باشید . بحث سنوات و حق السعی و ... که ربطی به بیمه ندارد . اما مشکلی از نظر شکایت برای حق بیمه ندارید  ولی در صورتیکه کارفرمایتان محکوم به پرداخت حق بیمه تان شود تاثیر خاصی ندارد چون نمی توانید حق بیمه اختیاری که به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کرده اید مسترد کنید .

با تشکر