در سوابق بیمه توسط
با سلام و خسته نباشید

در صورت امکان بعد از بازخرید کردن آیا میتوانم در شرکت دیگری که مشغول به کار هستم و از انجا برای من حق بیمه پرداخت میشه بعد از 7 سال خدمت با توجه به اینکه قبلا 23 سال سابقه داشتم درخواست بازنشستگی کنم؟ به عبارت دیگه ایا بعد از بازخرید کردن سابقه ی خدمتم کلا حذف میشه و برای بازنشستگی قابل استفاده نیست؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر حذف نمیگردد و امکان تکمیل سوابق تا مرحله بازنشستگی وجود دارد فقط برای صندوق تامین اجتماعی