در دیه و بیمه خودرو توسط
ماشين من ب دليل نامعلوم آتش گرفته كارشناس آتش نشانى علت را عمدى توسط شخص ثالث تشخيص داده بيمه دى خسارت نميدهد آيا حق اين كار  را دارد؟ از طريق كدام مرجع شكايت كنم؟
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

خسارتهای عمدی که توسط شخص بیمه گذار و راننده وی و یا منتفع از بیمه نامه ایجاد شود جزو استثنائات میباشد . در صورتی که بیمه گر نتواند اثبات این موضوع را نماید موظف به پرداخت خسارت میباشد .درصورت عدم پرداخت میبایست دادخواست حقوقی به طرفیت شرکت بیمه ارائه نماید.

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه