در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (330 امتیاز)
سلام بنده  از اول برج عمل جراجی پا انجام دادم و حدود ۲۰ روز بخاطر عمل سر کار نرفتم و این ۲۰ روز را بیمه حقوقم راداد و بیم را رد کرد بنده روز بعد رفتم سر کار و چند روزی کار کردم بعد کارفرمام به من گفت برو مرخصی تا بهتر شی و بعد از حدود دو هفته ای هر چی به کارفرمام میگفتم من خوب شدم و بهش زنگ زدم بیام سر کار گفت نه فعلا نیا تا بهتر شی فهمیدم که میخواد یه جورایی منا بیرون کنه بالاخره با اسرام رفتم سر کار بعد تو ماه بعد دیدم بیمه این ماه را حدود اون ۴ روزی که سر کار بودم را رد کرده بهش گفتم گفت خودت رفتی مرخصی حال بنده شکایت کردم و هیات تشخیص حقوق اون برج را حساب کرده و سوالم اینه ایا باز میتونه اعتراض کنه و این چند رو که خودشون گفتند برو مرخصی را کم کنند در ضمن کارفرما اعتراض به رای هیات تشخیص گذاشته شرمنده زیاد شد
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.در صورتی که شما تقاضای مرخصی بدون حقوق داده باشید،حقوق آن ایام به شما تعلق نمیگیرد.در غیر اینصورت تمام حقوق بر عهده کارفرما میباشد.