در دیه و بیمه خودرو توسط
اگه ماشین شش ماه بیمه بشه . تخفیفش باطل می شه ؟
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
خیر
شما میتوانید در صورت استفاده نکردن از بیمه نامه
دوباره بیمه نامه را ۶ ماه تمدید کنید ودر آخر بیمه نامه دوم  تخفیف یکسال را دریافت کنید
طبق قانون بیمه  هر تخفیف باید ۳۶۰ روز شمسی کامل شود تا تخفیف عدم خسارت اعمال شود.

توصیه: شما در بیمه نامه ۶ ماهه  ۶۰ تا ۷۵ درصد یک حق بیمه نامه یکساله را پراخت میکنید پس به سود شما نیست از بیمه نامه های کوتاه مدت  استفاده کنید.