در دیه و بیمه خودرو توسط
بیمه نامه ثالث ماشین با شش سال تخفیف که داشت گم شده نتیجه چیه؟
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

به دادگاه مراجعه فرمایید و در آنجا اعلام مفقودی بفرمایید

دادگاه گواهی منع تعقیب صادر کرده و شما را به شرکت بیمه معرفی میکند

شرکت بیمه با اخذ تعهد از شما که بیمه نامه خسارتی نداشته است و واقعا مفقود شده گواهی مفقودی برایتان صادر میکند که تا پایان مدت بیمه نامه خودرو شما دارای بیمه نامه معتبر است

بعد از اتمام زمان با مراجعه به همان شرکت در صورت عدم خسارت تخفیف های سالهای عدم خسارت به شما ارائه خواهد شد