در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
مبلغ سود واریز شده در بیمه عمر برای پارسال چقدر بود
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

اگر منظور شما سود مشارکت در منافع می باشد،هر شرکتی بنابر عملکرد و فروش خود سود مشارکت متفاوتی دارد و فقط این را از سایت هر شرکت بیمه ای میتوانید بدست آورید.

اما سود تضمینی بیمه های عمر،برای ۲سال اول۱۶٪ و برای ۲ سال بعد۱۳٪ و از پنجم به بعد۱۰٪ می باشد.

قطعا تاثیر سود مشارکت در منافع بر اندوخته انتهایی بیمه نامه تاثیر زیادی داشته و این سود هر ساله و پس از پایان مجمع و اعلام سود نهایی شرکت ها ،بطور سیستمی و نرم افزاری به اندوخته بیمه نامه ها واریز می گردد و باید معقولانه باشد.

عملکرد بیمه پاسارگاد،در سالهای اخیر،خصوصا از سال ۱۳۹۰ به بعد مورد تقدیر بیمه مرکزی می باشد.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.