در سایر توسط
امکان تخلف نمایندگی بیمه ها وجود داره ؟اگه هست درچه مواردی  باعث ضرر بیمه شده میشود؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
نمایندگی های بیمه امکان تخلفشون خیلی کمه چون اولا تمامی قیمت ها رو سیستم محاسبه میکنه و هیچ قیمتی دستی وارد نمیشه ، دوما در اکثر صدور ها باید هم زمان از بیمه مرکزی خود نمایندگی ها مجوز گرفته بشه ، تمامی صدورها از سیستم مرکزی چک میشه و برای اجازه ی صدور بیمه نامه جدید تمامی بیمه نامه های قبلی نمایندگی از لحاظ قانونی بررسی میشه یعنی تا نمایندگی سندهای قبلیشو ارائه نده بهش سند جدید نمیدن.

سیستم های بیمه ای همشون شبکه هستن و مطمئن باشین به محض خطا از بیمه مرکزی اخطار داده میشه!!!!