در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

با سلام. بنده برای مدت چهار سال برای ادامه تحصیل از کشور خارج می شوم. به نظر شما بهترین روش برای ادامه بیمه من چیست؟ من در حال حاضر از طرف محل کارم 3 سال سابقه بیمه دارم.
آیا به نظر شما خودم را بیمه اختیاری بکنم  و به اقوام بسپارم که هزینه بیمه رو برام پرداخت کنند؟

1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

البته برای شما چند نوع بیمه وجود دارد

بیمه اختیاری ، ازاد و بیمه ایرانیان خارج از کشور

که شرحش در www.cloob.com/tamin هستش

که اگه اختیاری بشین( اون طورکه خودتون گفتین)  می تونین خودتون بصورت اینترتی  فیش را دریافت و پرداخت کنین