در سوابق بیمه توسط
سلام

من قبلا دارای بیمه تامین اجتماعی بودم که از طرف شرکت حق بیمه پرداخت میشد اینک بیکار و خانه دار هستم از کدام بیمه برای پرداخت بیمه تامین اجتماعی اقدام کنم تا سوابق موجود در این سازمان از دست ندهم و برای سوابق به حساب آمده و برای آینده مفید واقع شود . همچنین آیا با پرداخت حق بیمه بازنشستگی خواهم داشت یا نه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه شما خانم هستین و سن شما زیر ۴۲ سال می باشد،از طریق بیمه زنان خانه دار و با پرداخت حق بیمه بمیزان هر ماه ۱۰۰،۰۰۰ تومان نسبت به عقد قرارداد اقدام نمایید و با پرداخت ۲۰ سال حق بیمه و سن ۵۰ سال بازنشسته شوید.

ضمنا باید سوابق بیمه ای خود را در همان شعبه ای که بیمه اختیاری خود را می پردازید جمع آوری نمایید.

در صورتی که نیاز به دفترچه بیمه درمان داشته باشید باید بابت هر نفر ماهانه ۳۱،۰۰۰ تومان نیز علاوه بر حق بیمه پرداخت نمایید.

با بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.