در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
مراحل گرفتن مفاصا حساب در شرکت‌ها پیمانكاری برای قرارداد پیمانکاری
1 پاسخ
توسط
اول بابت پیمانکار یک نامه از کارفرما به عنوان نامه پایان کار بگیرد که در آن مواردی مثل شروع و پایان مدت قرارداد - مبلغ ناخاص قرارداد- درصد مکانیکی و دستی کار- و اینکه تهیه چه مواردی بر عهده پیمانکار و چه مواردی بر عهده کارفرما بوده مشخص می‌نماید.

این نامه کارفرما خطاب به تامین اجتماعی می‌زند و در خواست مفاصا با آن شماره قرارداد منعقده با شما می‌کند

مرحله دوم شما نامه کارفرما برای واحد درامد تامین اجتماعی می‌برید و مسئول پرونده پیمان شما با توجه به اطلاعات نامه پایان کار کارفرما برای درصد مکانیکی کار شما 7/6% محاسبه و برای درصد دستی شما 16/7% محاسبه و 1/9 درصد مبلغ مفاصا حسابتان حق بیمه بیکاری برای شما محاسبه می‌کند و جمع این سه مورد می‌شود مبلغ مفاصا حساب شما
که هر چه تاکنون بیمه پیمان ماهیانه پرداخت نموده‌اید از مبلغ محاسبه شده کسر می‌کند و زمانیکه شما بقیه مبلغ پرداخت نماید می‌توانید مفاصا حساب بگیرد

قابل توجه دوستان هر چه درصد کار مکانیکی برای شما کارفرما بیشتر بزند برای شما بهتر است چون 7/6% محاسبه می‌گردد.