در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باسلام و احترام
برای مادر من بصورت نیروی خدمات پیمانی به مدت شش سال در آموزش و پرورش بیمه رد شده که متاسفانه برای هرماه 15 روز پرداخت گردیده است. آیا امکان اصلاح و تکمیل آن به 30 روز وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه قرارداد کار شما مشمول ق.ک باشد،برای کل ماه 192ساعت کار میباشد.که اگر کمتر از این میزان کار کنید،حق بیمه نیز به همان میزان پرداخت میگردد.ولی اگر در ماه 192ساعت کار کرده باشید،با ارائه مدارک میتوانید حق بیمه را کامل تایید نمایید.